autor:

Lori

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu smantana

Autor: Lori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1-2 pachete foi prajitura pandispan (pachet de 4-5 foi de vanilie sau cacao, recomand cacao) din comert, 400 grame smantana, 150 grame nuci macinate, 150 zahar pudra, 50 g unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, se adauga smantana si nucile macinate. Se pune crema intre foi, inclusiv deasupra ultimei foi.
Se rade ciocolata amara peste ultima foaie si se decoreaza cu cativa miezi de nuca.
Se lasa la temperatura camerei aproximativ 15-20 minute si se da la rece.
Este foarte buna daca se serveste de pe o zi pe alta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de smantana

Prajitura cu crema de smantana

Se bat ouale cu zaharul, se adauga mierea, apoi nuca iar la sfarsit faina amestecata cu praf de copt

15 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu nuca si smantana

Prajitura cu nuca si smantana

Blat: 1. Preincalzesti cuptorul la 210 grade Celsius. 2. Separa albusurile de galbenusuri. 3.

11 voturi    13 comentarii
3h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1-2 pachete foi prajitura pandispan (pachet de 4-5 foi de vanilie sau cacao
  • recomand cacao) din comert
  • 400 grame smantana
  • 150 grame nuci macinate
  • 150 zahar pudra
  • 50 g unt

Raporteaza reteta

Retete
de Lori
Semiluna

Semiluna

Se bate oul cu zaharul pana se topeste. Se adauga faina, uleiul, nucile, praful de copt, zaharul

2 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Bilute Fanta