Se freaca untul cu zaharul, se adauga smantana si nucile macinate. Se pune crema intre foi, inclusiv deasupra ultimei foi.
Se rade ciocolata amara peste ultima foaie si se decoreaza cu cativa miezi de nuca.
Se lasa la temperatura camerei aproximativ 15-20 minute si se da la rece.
Este foarte buna daca se serveste de pe o zi pe alta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii