autor:

Lori

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu smantana

Autor: Lori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1-2 pachete foi prajitura pandispan (pachet de 4-5 foi de vanilie sau cacao, recomand cacao) din comert, 400 grame smantana, 150 grame nuci macinate, 150 zahar pudra, 50 g unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, se adauga smantana si nucile macinate. Se pune crema intre foi, inclusiv deasupra ultimei foi.
Se rade ciocolata amara peste ultima foaie si se decoreaza cu cativa miezi de nuca.
Se lasa la temperatura camerei aproximativ 15-20 minute si se da la rece.
Este foarte buna daca se serveste de pe o zi pe alta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

3 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Prajitura cu crema de smantana

Prajitura cu crema de smantana

Se bat ouale cu zaharul, se adauga mierea, apoi nuca iar la sfarsit faina amestecata cu praf de copt

15 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1-2 pachete foi prajitura pandispan (pachet de 4-5 foi de vanilie sau cacao
  • recomand cacao) din comert
  • 400 grame smantana
  • 150 grame nuci macinate
  • 150 zahar pudra
  • 50 g unt

Raporteaza reteta

Retete
de Lori
Semiluna

Semiluna

Se bate oul cu zaharul pana se topeste. Se adauga faina, uleiul, nucile, praful de copt, zaharul

2 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tavalita