Etapa 1: Se topesc ciocolata si untul la bain-marie.
Etapa 2: Se sfarama biscuitii si zaharul brun intr-un blender. Se adauga untul de arahide si esenta de vanilie si se mai amesteca putin.
Etapa 3: Se adauga aluatul sfaramicios intr-o tava. Se apasa bine pe aluat. Se toarna ciocolata care e inca calda deasupra.
Etapa 4: Se pune la congelator timp de 30 minute, sau la frigider timp de o ora. Apoi se ia un cutit fierbinte penru a taia perfect, si se taie patratele (16 patratele).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii