Se separa albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile se bat bine cu zaharul 10 minute, pina isi dubleaza cantitatea. Se adauga apoi uleiul, zaharul vanilat, apa si faina treptat, invirtindu-se mereu. Praful de copt se amesteca cu faina.
Albusurile batute bine spuma se incorporeaza in aluat invirtindu-se usor.
In tava unsa si tapetata cu hirtie de copt se pune coca, peste care punem visinele.
Dam la cuptorul preincalzit pina face o crusta maronie deasupra.
Se taie, dupa ce s-a racit, si se pudreaza cu zahar deasupra.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii