1.Se scot samburii visinelor si acestea se pun intr-un castron la frigider cu citeva linguri de zahar pudra timp de 4-5 ore.
2. Se scurg visinele si se pastreaza sucul pe care l-au lasat, se amesteca bine cu faina.
3. Se bat spuma ouale cu zaharul si cand s-au albit si si-au dublat volumul se adauga sucul de la fructe si uleiul cate putin cate putin.
4. Se adauga apoi treptat faina amestecata cu praful de copt,stins cu suc de lamaie, amestecand incet si fructele date prin faina pentru ca sa nu se lase la fund in timpul coacerii.
5. Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace cca. 50 de minute la 180*C.
6.Se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca , apoi se taie dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii