Ingrediente
4 oua intregi, , 250 g de zahar pudra, , 200 de ml din sucul lasat de visine, , 50 ml ulei, , 400 g de faina, , 1 praf de copt,, 1 lingurita suc de lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
2. Se scurg visinele si se pastreaza sucul pe care l-au lasat, se amesteca bine cu faina.
3. Se bat spuma ouale cu zaharul si cand s-au albit si si-au dublat volumul se adauga sucul de la fructe si uleiul cate putin cate putin.
4. Se adauga apoi treptat faina amestecata cu praful de copt,stins cu suc de lamaie, amestecand incet si fructele date prin faina pentru ca sa nu se lase la fund in timpul coacerii.
5. Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace cca. 50 de minute la 180*C.
6.Se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca , apoi se taie dupa preferinta.