Se freaca mai intai untul cu zaharul pana ce obtinem o crema pufoasa ca o spuma.Se adauga cate un galbenus si se freaca bine la fiecare galbenus in parte.Apoi adaugam faina in ploaie si frecam pana ce devine cremoasa.Adaugam albusurile batute spuma si lasate in frigider cel putin 15 minute.Cand adaugam albusurile mestecam cu o paleta de lemn de jos in sus incet ca sa se incorporeze bine.Se pune foaie pergament intr-o tava, peste care venim cu compozitia rezultata si peste care punem visinile.Apoi o bagam la cuptorul preancins la cel putin 180C.Prajitura se incearca cu o scobitoare, ca sa vedem daca este gata.Cand prajitura este gata o lasam sa se raceasca in cuptor, apoi o pudram cu zahar pudra cu aroma de vanilie de la Dr Oetker si o taiem.Pe deasupra o ornam cu zmeura proaspata.Este o prajitura de sezon foarte racoritoare si buna.Pofta buna !!!
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii