Se freaca mai intai untul cu zaharul pana ce obtinem o crema pufoasa ca o spuma.Se adauga cate un galbenus si se freaca bine la fiecare galbenus in parte.Apoi adaugam faina in ploaie si frecam pana ce devine cremoasa.Adaugam albusurile batute spuma si lasate in frigider cel putin 15 minute.Cand adaugam albusurile mestecam cu o paleta de lemn de jos in sus incet ca sa se incorporeze bine.Se pune foaie pergament intr-o tava, peste care venim cu compozitia rezultata si peste care punem visinile.Apoi o bagam la cuptorul preancins la cel putin 180C.Prajitura se incearca cu o scobitoare, ca sa vedem daca este gata.Cand prajitura este gata o lasam sa se raceasca in cuptor, apoi o pudram cu zahar pudra cu aroma de vanilie de la Dr Oetker si o taiem.Pe deasupra o ornam cu zmeura proaspata.Este o prajitura de sezon foarte racoritoare si buna.Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii