Crema:
Punem intr-o craticioara zmeura si adaugam 1 12 cana zahar si lasam sa fiarba bine, daca ni se pare cam zemoasa crema adaugam amidon pt. prajoturi.
Blat:
Intr-un bol se bat ouale bine si se adauga pe rand restul ingredientelor si se amesteca(zahar 1 cana).Atentie praful de copt sa il stingeti cu putin otet.Ungem tava cu ulei si tapetam cu faina rasturnam compozitia din bol.Cand credem ca este gata facem testul cu scobitoarea si daca este bine coapta scoatem tava si o lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit taiem capacul si adaugam crema.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii