Ingrediente
1 ceasca si jumatate de faina,, 1 ceasca de zahar,, 1 jumatate de ceasca de cacao,, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu,, 1 jumatate de lingurita de sare,, 1/3 ceasca de ulei,, 1 pliculet de zahar vanilat,, 1 lingurita de otet,, 1 ceasca de apa,, esenta de portocale
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
3 voturi
Mod de preparare
2. Adaugi apa, uleiul, otetul si omogenizezi, iar la sfarsit pui si esenta de portocale (merge si coaja rasa de portocala) si zaharul vanilat, amestecand bine.
3. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina torni compozitia si o dai la cuptor timp de 40 min.
Prajitura o tai rece si o poti orna cu ciocolata si fructe.
constanta proca (Chef de cuisine):
Se face rapid si e foarte buna.