Punem untul taiat cubulete si ciocolata rupta bucati intr-un vas si le topim la cuptorul cu microunde.
Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana se obtine o compozitie cremoasa.
Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si esenta.
Adaugam apoi laptele si amestecam pana la omogenizare.Adaugam faina si cacao si mixam. Batem albusurile spuma si le adaugam in compozitie.
!!!! compozitia obtinuta este subtire!!!!
Turnam amestecul obtinut in tava unsa cu margarina si presarata cu faina. Se baga in cuptorul preincalzit pt 40 de minute.
Pe deasupra punem cacao si fulgi de ciocolata alba.
Dupa ce se raceste, o putem taia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii