Punem untul taiat cubulete si ciocolata rupta bucati intr-un vas si le topim la cuptorul cu microunde.
Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana se obtine o compozitie cremoasa.
Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si esenta.
Adaugam apoi laptele si amestecam pana la omogenizare.Adaugam faina si cacao si mixam. Batem albusurile spuma si le adaugam in compozitie.
!!!! compozitia obtinuta este subtire!!!!
Turnam amestecul obtinut in tava unsa cu margarina si presarata cu faina. Se baga in cuptorul preincalzit pt 40 de minute.
Pe deasupra punem cacao si fulgi de ciocolata alba.
Dupa ce se raceste, o putem taia.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii