1. Se face un sirop din 100 gr zahar si 200 ml apa, apoi se amesteca cu vanilia.Se inmoaie putin biscuitii in sirop.
2. Se tapeteaza o forma cu folie de plastic, apoi se aseaza la baza si pe margini biscuiti. Se ung piscoturile cu gem si se pun deoparte.
3. Se prepara pudding-ul ,fiecare separat cu cate 500 ml lapte si zahar, comform intructiunilor de pe ambalaj.Cat timp este fierbinte se toarna cateva linguri din cantitatea fiecaruia, in forma, alternand aromele.Se aseaza un strat de piscoturi, in centru, apoi cateva linguri din pudding, apoi piscoturile ramase, iar in final restul de pudding, niveland suprafata.Se lasa sa se raceasca , apoi se da la frigider pana s-a racit complet.
4. Inainte de a-l servi, se scoate din frigider,se rastoarna pe o farfurie, se presara cu cocos sau se pudreaza cu cacao si se serveste.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii