1. Se face un sirop din 100 gr zahar si 200 ml apa, apoi se amesteca cu vanilia.Se inmoaie putin biscuitii in sirop.
2. Se tapeteaza o forma cu folie de plastic, apoi se aseaza la baza si pe margini biscuiti. Se ung piscoturile cu gem si se pun deoparte.
3. Se prepara pudding-ul ,fiecare separat cu cate 500 ml lapte si zahar, comform intructiunilor de pe ambalaj.Cat timp este fierbinte se toarna cateva linguri din cantitatea fiecaruia, in forma, alternand aromele.Se aseaza un strat de piscoturi, in centru, apoi cateva linguri din pudding, apoi piscoturile ramase, iar in final restul de pudding, niveland suprafata.Se lasa sa se raceasca , apoi se da la frigider pana s-a racit complet.
4. Inainte de a-l servi, se scoate din frigider,se rastoarna pe o farfurie, se presara cu cocos sau se pudreaza cu cacao si se serveste.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii