Ingrediente
500g faina, 200g margarina, zahar, 3 oua, 1 plic praf de copt, 1 fiola esenta de rom, 2-3 linguri cacao, 250g gem acrisor (de caise,prune sau catina), 1 albus, 3 linguri miez de nuca
Dificultate: Medie | Timp: 1h 15 min
1 vot
Mod de preparare
2.Tapetezi cu hartie de copt o tava mare,cu dimesiunile de aproximativ 30x40 cm.Pe planseta presarata cu faina,intinzi pe rand cele trei bucati de aluat,sub forma unor dreptunghiuri cu dimesiunile tavii.Asezi in tava jumatate din aluatul alb,il ungi cu jumatate de gem,acoperi cu aluatul maro pe care il ungi,de asemenea cu gem si suprapui aluatul alb ramas,pe care il ungi cu albus nebatut si presari zaharul ramas si nuca.
3.Introduci tava in cuptorul cald,la foc mijlociu si coci prajitura pentru circa 45 de minute.O tai in romburi,cand s-a racit complet.