Se separa ouale de galbenus.Batem spuma albusurile ,dupa care adaugam galbenusurile si amestecam bine cu telul.Intr-o farfurie adanca se adauga 2 linguri de cacao ,4-5 linguri de faina ,zaharul pudra si plicul de praf de copt.Acest amestec se toarna in ploaie peste ouale batute.Se unge tavita de silicon cu putin unt si se rastoarna compozitia.Se preincalzeste cuptorul cu microunde timp de 1 minut.Se introduce tava si se da la potenta de 700w timp de 5 minute.Se ridica si se desprinde singura prajitura noastra.
Se scoate si se raceste.Intre timp pregatim un sirop simplu facut din cateva linguri cu apa,zahar si esenta de rom.Se tine pe foc acest sirop pana se topeste zaharul.Se topeste ciocolata si se toarna peste ptrajitura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii