autor:

emadina

» » Spume si creme dulci

Prajitura Nopti albe

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Ingrediente
4 cani de lapte, 3/4 cana gris, 1 lingurita vanilie, 300 g frisca, 150 g crema Nestle, 1 lingura nuca de cocos, 1 lingura fistic, 1 lingura gem de caise/caise uscate tocate, Pt.sirop, 1 cana si 1/2 apa, 3 linguri de miere, scortisoara

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Faceti siropul si lasati-l sa se raceasca.

Amestecati cu mixerul crema Nestle cu frisca.Apoi puneti crema la frigider.

Fierbeti la foc mic grisul cu lapte si zahar, apoi adaugati nuca de cocos,fisticul, vanilia si scortisoara si caisele uscate/gemul de caise.

Dupa ce s-a racit puneti sirop pe deasupra si apoi crema de Nestle cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Nopti albe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Dulceata de cirese

Dulceata de cirese

Se curata ciresele de codite, se spala, se scurg, apoi le indepartam samburii. Se toarna zaharul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Spume si creme dulci
Sorbet de mere cu menta

Sorbet de mere cu menta

Se topeste zaharul impreuna cu 150 ml apa, apoi se ia de pe foc, se adauga menta, se acopera si se

5 voturi    7 comentarii
15 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 cani de lapte
  • 3/4 cana gris
  • 1 lingurita vanilie
  • 300 g frisca
  • 150 g crema Nestle
  • 1 lingura nuca de cocos
  • 1 lingura fistic
  • 1 lingura gem de caise/caise uscate tocate
  • Pt.sirop
  • 1 cana si 1/2 apa
  • 3 linguri de miere
  • scortisoara

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Jeleu din struguri Kis Mis Jeleu din struguri Kis Mis

Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece. Am pus boabele de struguri la fiert cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Pasta de porumbe (poroambe) Pasta de porumbe (poroambe)

Bobitele de porumbe se curata de codite si se spala in mai multe ape reci. Se acopera cu apa si se fierb cca 15-20 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni