autor:

emadina

» » Spume si creme dulci

Prajitura Nopti albe

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Ingrediente
4 cani de lapte, 3/4 cana gris, 1 lingurita vanilie, 300 g frisca, 150 g crema Nestle, 1 lingura nuca de cocos, 1 lingura fistic, 1 lingura gem de caise/caise uscate tocate, Pt.sirop, 1 cana si 1/2 apa, 3 linguri de miere, scortisoara

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Faceti siropul si lasati-l sa se raceasca.

Amestecati cu mixerul crema Nestle cu frisca.Apoi puneti crema la frigider.

Fierbeti la foc mic grisul cu lapte si zahar, apoi adaugati nuca de cocos,fisticul, vanilia si scortisoara si caisele uscate/gemul de caise.

Dupa ce s-a racit puneti sirop pe deasupra si apoi crema de Nestle cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Nopti albe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Curd de capsuni

Curd de capsuni

Taiem capsunile in felii. Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa, zeama de lamaie

0 voturi    0 comentarii
50 min
Spume si creme dulci
Panna cotta cu ciocolata si ghimbir

Panna cotta cu ciocolata si ghimbir

Zmeura decongelata, pasata bine cu blenderul vertical, se trece prin sita, pentru eliminarea semintelor;

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 cani de lapte
  • 3/4 cana gris
  • 1 lingurita vanilie
  • 300 g frisca
  • 150 g crema Nestle
  • 1 lingura nuca de cocos
  • 1 lingura fistic
  • 1 lingura gem de caise/caise uscate tocate
  • Pt.sirop
  • 1 cana si 1/2 apa
  • 3 linguri de miere
  • scortisoara

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Sos de ciocolata