Ingrediente
200 g piscoturi, 100 g unt, 2-3 linguri de miere de albine, Crema, 200 ml frisca lichida, 100 g branza proaspata de vaci, 2-3 linguri de smntana, 150 ml sirop de cirese, un plic de gelatina(10 g), decor margine, biscuiti figurine, decor , 2 plicuri de gelle tort, 300 ml sirop de cirese, cateva cirese cu codita
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Se mixeaza frisca bine pana se intareste, se toarna siropul treptat, mixand in continuu. Smantana se mixeaza cu branza, apoi se varsa in frisca intarita. Se hidrateaza gelatina in 100 ml apa rece, apoi se topeste la bain marie si se toarna in crema. Crema se toarna peste blatul din piscoturi, se presara ciresele deasupra si in crema, apoi se da rece cel putin 2 ore.
Se prepara jeleul din siropul de cirese si praful de tort gelle dizolvat si apoi data intr-un clocot pe flacara, amestecand continuu, apoi se toarna deasupra cremei intarite peste care am asezat ciresele cu codita. Se mai lasa 30 de minute la rece.
Pofta buna!