autor:

anuta

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Prajitura Paradise Fanny

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 februarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 februarie 2018

Ingrediente
200 g piscoturi, 100 g unt, 2-3 linguri de miere de albine, Crema, 200 ml frisca lichida, 100 g branza proaspata de vaci, 2-3 linguri de smntana, 150 ml sirop de cirese, un plic de gelatina(10 g), decor margine, biscuiti figurine, decor , 2 plicuri de gelle tort, 300 ml sirop de cirese, cateva cirese cu codita

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se maruntesc piscoturile, apoi se amesteca cu mierea de albine si untul moale, apoi se intinde intr-un strat uniform, se preseaza bine cu o lingura, intr-o forma circulara cu inel detasabil, se asaza pe marginea formei biscuitii si se da la rece.

Se mixeaza frisca bine pana se intareste, se toarna siropul treptat, mixand in continuu. Smantana se mixeaza cu branza, apoi se varsa in frisca intarita. Se hidrateaza gelatina in 100 ml apa rece, apoi se topeste la bain marie si se toarna in crema. Crema se toarna peste blatul din piscoturi, se presara ciresele deasupra si in crema, apoi se da rece cel putin 2 ore.

Se prepara jeleul din siropul de cirese si praful de tort gelle dizolvat si apoi data intr-un clocot pe flacara, amestecand continuu, apoi se toarna deasupra cremei intarite peste care am asezat ciresele cu codita. Se mai lasa 30 de minute la rece.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Paradise Fanny" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g piscoturi
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri de miere de albine
  • Crema
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g branza proaspata de vaci
  • 2-3 linguri de smntana
  • 150 ml sirop de cirese
  • un plic de gelatina(10 g)
  • decor margine
  • biscuiti figurine
  • decor 
  • 2 plicuri de gelle tort
  • 300 ml sirop de cirese
  • cateva cirese cu codita

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort Raffaello Tort Raffaello

Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Mimoza