Se maruntesc piscoturile, apoi se amesteca cu mierea de albine si untul moale.
Se maruntesc piscoturile, apoi se amesteca cu mierea de albine si untul moale, apoi se intinde intr-un strat uniform, se preseaza bine cu o lingura, intr-o forma circulara cu inel detasabil, se asaza pe marginea formei biscuitii si se da la rece.
Se mixeaza frisca bine pana se intareste, se toarna siropul treptat, mixand in continuu. Smantana se mixeaza cu branza, apoi se varsa in frisca intarita. Se hidrateaza gelatina in 100 ml apa rece, apoi se topeste la bain marie si se toarna in crema. Crema se toarna peste blatul din piscoturi, se presara ciresele deasupra si in crema, apoi se da rece cel putin 2 ore.
Se prepara jeleul din siropul de cirese si praful de tort gelle dizolvat si apoi data intr-un clocot pe flacara, amestecand continuu, apoi se toarna deasupra cremei intarite peste care am asezat ciresele cu codita. Se mai lasa 30 de minute la rece.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii