autor:

anuta

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Prajitura Paradise Fanny

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 februarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 februarie 2018

Ingrediente
200 g piscoturi, 100 g unt, 2-3 linguri de miere de albine, Crema, 200 ml frisca lichida, 100 g branza proaspata de vaci, 2-3 linguri de smntana, 150 ml sirop de cirese, un plic de gelatina(10 g), decor margine, biscuiti figurine, decor , 2 plicuri de gelle tort, 300 ml sirop de cirese, cateva cirese cu codita

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se maruntesc piscoturile, apoi se amesteca cu mierea de albine si untul moale, apoi se intinde intr-un strat uniform, se preseaza bine cu o lingura, intr-o forma circulara cu inel detasabil, se asaza pe marginea formei biscuitii si se da la rece.

Se mixeaza frisca bine pana se intareste, se toarna siropul treptat, mixand in continuu. Smantana se mixeaza cu branza, apoi se varsa in frisca intarita. Se hidrateaza gelatina in 100 ml apa rece, apoi se topeste la bain marie si se toarna in crema. Crema se toarna peste blatul din piscoturi, se presara ciresele deasupra si in crema, apoi se da rece cel putin 2 ore.

Se prepara jeleul din siropul de cirese si praful de tort gelle dizolvat si apoi data intr-un clocot pe flacara, amestecand continuu, apoi se toarna deasupra cremei intarite peste care am asezat ciresele cu codita. Se mai lasa 30 de minute la rece.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Paradise Fanny" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Alex 2- caramel

Tort Alex 2- caramel

Cana de zahar o punem la caramelizat intr-o cratita cu doi stropi cu apa.Cand este gata topit, pe

16 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Torturi
Tort de clatite cu sirop caramel

Tort de clatite cu sirop caramel

1. Clatitele se fac din: 50 gr faina, un plic de vanilie, 1 ou, 150 ml lapte si 8 gr unt. 2. Puneti

72 voturi    48 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g piscoturi
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri de miere de albine
  • Crema
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g branza proaspata de vaci
  • 2-3 linguri de smntana
  • 150 ml sirop de cirese
  • un plic de gelatina(10 g)
  • decor margine
  • biscuiti figurine
  • decor 
  • 2 plicuri de gelle tort
  • 300 ml sirop de cirese
  • cateva cirese cu codita

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Minitort panza de paianjen