Se curata merele de coaja. se taie felii si se aseaza intr o tava unsa cu margarina. Se presara peste ele zaharul si se da la cuptor pentru 20 min. Se prepara budinca urmand indicatiile dupa plic si se toarna fierbinte peste merele coapte si se da la cuptor pt inca 10 min. Separat bati spuma 3-4 albusuri cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Se intinde spuma peste budinca si se mai da la cuptor pentru 10 min. Se pastreaza la rece inainte de servire.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii