Se spala merele, se indeparteaza cotoarele si se taie cubulete.
Se spala merele, se indeparteaza cotoarele si se taie cubulete.
Se pun merele in tigaia non aderenta alaturi de zahar, scortisoara si anason alaturi de boabele de struguri. Se gatesc pana se caramelizeaza merele.
Se sfarmiteaza biscuitii si se amesteca cu untul.
In tigaie nonaderenta se caleste amestecul de biscuiti cu unt.
Se pun merele caramelizate impreuna cu strugurii in cupe si presara deasupra aluatul sfarmicios.
Se poate servi impreuna cu inghetata de vanilie.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii