autor:

sandrei37

» » Aluaturi si Foietaje

Prajitura semiluna

Autor: sandrei37 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 27 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandrei37 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 27 decembrie 2010

Ingrediente
o cana untura de porc, o cana de zahar, 8 oua, o cana de faina, un praf de copt, 1 lingurita sare, 8 linguri apa, cana miez de nuca

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune untura in bol se pune zaharul si galbenusurile si apa si sarea praful de copt se stinge in helas se mesteca cu o lingura de lemn pina se omogenizeaza se pune faina se mesteca pina se incorporeaza se pune spuma de la albusuri batuta cu mixterul se incorporeaza se pune miezul de nucasi se mesteca pina se incorporeaza se pune intr-o tava mare care a fost unsa cu ulei si tapetata cu faina dupa coacere se pune zahar pudra pe deasupra si se taie cu un pahar de sticla subforma de semiluna. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura semiluna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Prajitura semiluna glazurata

Prajitura semiluna glazurata

Se bat albusurile de ou cu un praf de sare apoi zaharul turnat treptat ,pana obtinem o bezea,apoi

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura Semiluna

Prajitura Semiluna

Se amesteca foarte bine untul cu zaharul pana se obtine o crema,se adauga ouale unul cate unul si

51 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • o cana untura de porc
  • o cana de zahar
  • 8 oua
  • o cana de faina
  • un praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 8 linguri apa
  • cana miez de nuca

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Foetaj cu mere