Se pune untura in bol se pune zaharul si galbenusurile si apa si sarea praful de copt se stinge in helas se mesteca cu o lingura de lemn pina se omogenizeaza se pune faina se mesteca pina se incorporeaza se pune spuma de la albusuri batuta cu mixterul se incorporeaza se pune miezul de nucasi se mesteca pina se incorporeaza se pune intr-o tava mare care a fost unsa cu ulei si tapetata cu faina dupa coacere se pune zahar pudra pe deasupra si se taie cu un pahar de sticla subforma de semiluna. Va doresc pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii