SE SEPARA ALBUSURILE DE GALBENUSURI ,ALBUSURILE SE BAT CU MIXERUL PANA SE INTARESTE SI NU CURGE DIN VAS,SE PUN CELE 2 PLICURI DE ZAHAR VANILAT,APOI CELE 10 LINGURI DE ZAHAR SI SE BATE IN CONTINUARE CU MIXERUL,SE ADAUGA GALBENUSURILE SI BATI IN CONTINUARE IAR APOI PUI CELE 10 LINGURI DE FAINA SI CACAO,TORNI COMPOZITIA INTR-O TAVA UNSA CU ULEI,PUI MIEZURILE DE NUCA SI O DAI LA CUPTOR DUPA APROAPE 20 DE MINUTE SCOTI PRAJITURA O LASI SA SE RACEASCA SI INTINZI CREMA DE VANILIE PESTE EA SI O ORNEZI CU NUCA DE COCOS,APOI O BAGI LA FRIGIDER.
SE SERVESTE SI RECE SI CALDA

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii