SE SEPARA ALBUSURILE DE GALBENUSURI ,ALBUSURILE SE BAT CU MIXERUL PANA SE INTARESTE SI NU CURGE DIN VAS,SE PUN CELE 2 PLICURI DE ZAHAR VANILAT,APOI CELE 10 LINGURI DE ZAHAR SI SE BATE IN CONTINUARE CU MIXERUL,SE ADAUGA GALBENUSURILE SI BATI IN CONTINUARE IAR APOI PUI CELE 10 LINGURI DE FAINA SI CACAO,TORNI COMPOZITIA INTR-O TAVA UNSA CU ULEI,PUI MIEZURILE DE NUCA SI O DAI LA CUPTOR DUPA APROAPE 20 DE MINUTE SCOTI PRAJITURA O LASI SA SE RACEASCA SI INTINZI CREMA DE VANILIE PESTE EA SI O ORNEZI CU NUCA DE COCOS,APOI O BAGI LA FRIGIDER.
SE SERVESTE SI RECE SI CALDA
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii