Pentru blat se bat albusele cu zaharul si apoi se adauga praful de copt,faina si nuca macinata si se da la copt.Cand sa copt se rade ciocolata alba peste blatul fierbinte.
Crema:se caramelizeaza zaharul la foc mic,apoi se adauga margarina,alunele sau samburi de nuca prajite si pe rand cele 5 galbenusuri.Crema fierbinte se adauga peste blatsi dupa ce se raceste se orneaza cu finetti.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii