Blatul:se amesteca oul cu laptele si zaharul pana se topeste,se adauga mierea,vanilia,faina si praful de copt si se da la cuptor.Dupa ce sa copt se scoate se lasa la racit si apoi se taie in patratele.
Glazura:se topeste untul(margarina)si apoi se adauga si restul de ingrediente.
Se dau bucatile de blat prin glazura fierbinte si apoi se tavalesc prin nuca de cocos.Glazura trebuie tinuta deasupra unui vas cu apa calda pentru a nu se raci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii