Ingrediente
3 oua, 12 linguri de zahar, 12 linguri de ulei, 12 linguri de lapte, 18 linguri de faina, 1 lingura praf de copt, Pt. umplutura de mere, 1 kg mere, scortisoara, zahar dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 55 min
7 voturi
Mod de preparare
Intre timp razuiti merele, 1 sau 2 mere taiati-le cubulete, stoarceti bine de zeama, adaugati scortisoara si zahar.
Scoatem prajitura din cuptor si punem merele peste aluat si apoi turnam si restul compozitiei ramase. Punem din nou la cuptor aproximativ 20 de minute, pana se rumeneste.
In realizarea prajiturii m-am inspirat din reteta Laurei Sava (Multumesc!)
dianakinces (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2013
Sigur iese :) ...si inca foarte buna!
Olimpia Mititelu , 23 octombrie 2013
sper sa imi iasa si mie...