Intr-un castron, amestecam firmiturile cu fructele confiate si curmalele. Se topesc ciocolata de menaj si untul in bain-mare. Se ridica de pe foc si se lasa la racit. Se toarna amestecul peste biscuiti si se omogenizeaza. Se rastoarna compozitia pe o folie de plastic si se ruleaza, la fel ca si salamul de biscuiti. Se taie in felii groase. La final, se topeste tot in bain-mare ciocolata alba si se decoreaza prajiturelele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii