Intr-un castron, amestecam firmiturile cu fructele confiate si curmalele. Se topesc ciocolata de menaj si untul in bain-mare. Se ridica de pe foc si se lasa la racit. Se toarna amestecul peste biscuiti si se omogenizeaza. Se rastoarna compozitia pe o folie de plastic si se ruleaza, la fel ca si salamul de biscuiti. Se taie in felii groase. La final, se topeste tot in bain-mare ciocolata alba si se decoreaza prajiturelele.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii