Se unge o tava patrata, cu latura de 24 cm. * Se scot samburii din curmale, care se taie in bucati nu foarte mici, se pun intr-un vas, se adauga miezul de nuca (maruntit), faina, drojdia si sarea. * Separat se bat ouale, se adauga untul usor topit, mierea si totul se toarna peste curmale si nuci. Intreaga compozitie se toarna in tava, care se da la cuptorul incins in prealabil la 180°C, si se lasa 30 de minute. Se taie in bucati de 2x5 cm si se trec cu extremitatile prin zahar. Se servesc reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii