Am spumat bine albusurile, apoi am adaugat zaharul tos putin cate putin, mixand cotinuu...aici e faza in care totul ar fi trebuit sa devina bezea, dar na! Am adaugat restul ingredientelor, cu exceptia fainii (in prealabil am cernut fin zaharul pudra si pudra de migdale) si am amestecat cu spatula pana la omogenizare.Apoi am adaugat si faina, pana am format bila de aluat, pe care am dat-o 30 min,. la rece. Neavand alta inspiratie de moment, am format tot bilute de aluat, pe care le-am dat la cuptor pana au trecut testul scobitorii. Dupa ce s-au copt si racit, le-am decorat cu crema obtinuta din toate ingredientele pt. crema mixate. Am dat prajiturelele din nou la rece, pana in momentul servirii (in acest fel, crema s-a pastrat tare)....au fost un deliciu!
Enjoy!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii