Pentru blat, separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile la mixer, galbenusurile se amesteca cu praful de copt si cu o lingura de faina, adaugam apoi albusurile si restul de faina, coacem aluatul 20 de minute (aproximativ) si dupa ce se raceste blatul, il vom taia fin in lung, la jumatate.
Pe langa dulceata, crema se face din smantana, branza de vaci, sucul de portocala respectiv cel de lamaie si cojile rase, se amesteca toate cu mixerul, este o crema acrisoara delicioasa.
Gata! O reteta foarte rapida, si aspectuoasa. Nu am dreptate?
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii