autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajtura Alina ( de post)

Autor: Alina-Laura Agapie (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina-Laura Agapie (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 noiembrie 2007

Ingrediente
Blat:, 1, 1/2 cana apa, 1 cana zahar, 1/2 cana ulei, 5 linguri gem de fructe, 1 praf de copt stins cu suc de lamaie, 2, 1/2 cani faina de grau, , Glazura:, , 3 linguri zahar, 3 linguri cacao, 3 linguri ulei, 3 linguri apa fierbinte,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

30 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru blat si se coace la foc potrivit cca 30-40 minnute.
Dupa ce se scoate din cuptor se glazureaza. ( zaharul se amesteca cu cacao, ului si apa fierbinte).
peste glazura se poate presara nuca macinata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajtura Alina ( de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Snikers

Prajitura Snikers

Pentru blat se bat albusele cu zaharul si apoi se adauga praful de copt,faina si nuca macinata si

19 voturi    11 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu cu piure de zmeura

Tiramisu cu piure de zmeura

Pentru piureul de zmeura Punem zmeura intr.un bol mai inalt si pasam pentru a obtine un piure. Dam

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

30 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 1
  • 1/2 cana apa
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 5 linguri gem de fructe
  • 1 praf de copt stins cu suc de lamaie
  • 2
  • 1/2 cani faina de grau
  • Glazura:
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri apa fierbinte

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Fursecuri cu alune