autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Dulciuri diverse

PRAJUTURA FANTA

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Ingrediente
7 oua, 1 1/2 cana zahar, 1 cana faina, 7 linguri ulei, 1 praf de copt (stins cu zeama de lamaie), 2 lingurite cacao, 1 esenta portocale, 1 kg branza de vaci, 2 plicuri zahar vanilat, coaja rasa de portocala, 3 linguri margarina, 2 plicuri pudding de vanilie, 1 l fanta de portocale

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face un pandispan din oua,1 cana zahar,faina,ulei, praful de copt,cacao si esenta de portocale (de consistenta unui chec).Dupa coacere se lasa la racit in tava.
Din branza, 1/2 cana zahar,zaharul vanilat, margarina si coaja de portocala se face o crema si se aseaza peste blatul racit.
Budinca se prepara dupa instructiunile de pe plic, dar in loc de lapte o fierbem cu fanta si punem doar 400ml la portie. Cand e aproape rece o turnam peste branza.
Se lasa la racit 1-2 ore, se taie dupa preferinta. Pentru a pastra forma si straturile lasati prajitura in tava pana la racire.

Racoroasa, si aromata va fi un desert minunat chiar si pentru cei care nu iubesc dulciurile.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJUTURA FANTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec de vanilie

Chec de vanilie

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade. Se bat albusurile cu 3/4 pahar de zahar pana devine o spuma

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse
Biscuiti cu nuca

Biscuiti cu nuca

Ingredientele sunt pentru aproximativ 50 de bucati. Se freaca bine untul cu cele doua tipuri de

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 7 oua
  • 1 1/2 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 7 linguri ulei
  • 1 praf de copt (stins cu zeama de lamaie)
  • 2 lingurite cacao
  • 1 esenta portocale
  • 1 kg branza de vaci
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala
  • 3 linguri margarina
  • 2 plicuri pudding de vanilie
  • 1 l fanta de portocale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Prajitura Noire