autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Dulciuri diverse

PRAJUTURA FANTA

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Ingrediente
7 oua, 1 1/2 cana zahar, 1 cana faina, 7 linguri ulei, 1 praf de copt (stins cu zeama de lamaie), 2 lingurite cacao, 1 esenta portocale, 1 kg branza de vaci, 2 plicuri zahar vanilat, coaja rasa de portocala, 3 linguri margarina, 2 plicuri pudding de vanilie, 1 l fanta de portocale

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face un pandispan din oua,1 cana zahar,faina,ulei, praful de copt,cacao si esenta de portocale (de consistenta unui chec).Dupa coacere se lasa la racit in tava.
Din branza, 1/2 cana zahar,zaharul vanilat, margarina si coaja de portocala se face o crema si se aseaza peste blatul racit.
Budinca se prepara dupa instructiunile de pe plic, dar in loc de lapte o fierbem cu fanta si punem doar 400ml la portie. Cand e aproape rece o turnam peste branza.
Se lasa la racit 1-2 ore, se taie dupa preferinta. Pentru a pastra forma si straturile lasati prajitura in tava pana la racire.

Racoroasa, si aromata va fi un desert minunat chiar si pentru cei care nu iubesc dulciurile.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJUTURA FANTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PRAJITURA CU MAC

PRAJITURA CU MAC

Untul se freaca bine cu zaharul;se adauga galbenusurile,iaurtul,sarea,aromele;se amesteca ,apoi se

19 voturi    12 comentarii
2h
Dulciuri diverse
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

• se bat ouale cu zaharul si vanilia, se adauga laptele si se bat pe abur pana se ingroase ca o

15 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 7 oua
  • 1 1/2 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 7 linguri ulei
  • 1 praf de copt (stins cu zeama de lamaie)
  • 2 lingurite cacao
  • 1 esenta portocale
  • 1 kg branza de vaci
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala
  • 3 linguri margarina
  • 2 plicuri pudding de vanilie
  • 1 l fanta de portocale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu rubarba