Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu o cana de apa.
Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu o cana de apa. Se lasa la racit.
Pste compozitia racita se pun 2 cani de faina, 4 galbenusuri frecate cu 4 linguri de zahar. Albusurile de la cele 4 oua se bat si ele cu inca 4 linguri de zahar, apoi se toarna peste galbenusuri si se amesteca cu compozitia de zahar ars. Se adauga un praf de copt si nuca prajita 100 gr. Se pune la copt 45 de minute.
Este o prajitura care se pregateste foarte rapid si este si gustoasa.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii