Se topesc 90 g de ciocolata pe baia de aburi si se lasa putin sa se raceasca. Se incinge laptele intr-o cratita si se toarna peste galbenusurile si zaharul frecate spuma, amestecand intruna. Se pune compozitia pe foc si se lasa sa se infierbante si sa se ingroase putin, fara sa dea in clocot.
Se incorporeaza ciocolata topita, se lasa crema sa se raceasca si se adauga frisca batuta si boabele de cafea maruntite. Se toarna crema intr-o forma de chec, se da la congelator si se lasa 3 ore sa inghete.
Se topeste ciocolata ramasa si se lasa sa se raceasca. Se taie inghetata cuburi, se inmoaie in ciocolata topita (calduta), se lasa sa se scurga si se presara cu restul de boabe de cafea maruntite.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii