Se incalzeste o tigaie de teflon la foc iute, se adauga prazul taiat in diagonale cat mai lungi si uleiul, se amesteca cu o spatula de lemn. Dupa 1-23 minute se adauga si sosul de soia, (si patrunjelul, optionalul!) se amesteca pana se inmoaie destul prazul. Cand ni se pare ca s-a calit destul, adaugam o ceasca de apa, amestecam, lasam sa scada putin, punem si semintele de in si gata!
Prazul astfel preparat se poate consuma si simplu, pe paine prajita, ca aperitiv.
Dar capata valente extraordinare turnat peste orez fiert sau fasole batuta. In farfurie mai putem stropi cu cateva picaturi de sos de soia, pentru un aspect si gust cat mai legat!
O bere rece fara alcool bauta alaturi face sa se auda cum canta ingerii!!!
Aceasta mancare este foarte buna si fierbinte, si rece!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii