Se incalzeste o tigaie de teflon la foc iute, se adauga prazul taiat in diagonale cat mai lungi si uleiul, se amesteca cu o spatula de lemn. Dupa 1-23 minute se adauga si sosul de soia, (si patrunjelul, optionalul!) se amesteca pana se inmoaie destul prazul. Cand ni se pare ca s-a calit destul, adaugam o ceasca de apa, amestecam, lasam sa scada putin, punem si semintele de in si gata!
Prazul astfel preparat se poate consuma si simplu, pe paine prajita, ca aperitiv.
Dar capata valente extraordinare turnat peste orez fiert sau fasole batuta. In farfurie mai putem stropi cu cateva picaturi de sos de soia, pentru un aspect si gust cat mai legat!
O bere rece fara alcool bauta alaturi face sa se auda cum canta ingerii!!!
Aceasta mancare este foarte buna si fierbinte, si rece!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii