autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Praz umplut cu carne

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
700 gr. carne macra (se recomanda carne de porc amestecata cu carne de vaca), 4 cepe mari, 2 linguri orez, 1 felie piine, 3 linguri untura, 5-6 rosii sau 1 lingura bulion, 4-6 fire praz, sare, piper, marar tocat, smintina

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu miezul de piine muiat in apa si cu o ceapa cruda. Se pune intr-un castron si se amesteca cu orezul spalat, mararul, piperul, sarea si trei cepe prajite in doua linguri de untura(ceapa se prajeste foarte putin, numai pina incepe sa se ingalbeneasca). Se amesteca totul bine. Prazul se taie bucati lungi de 6-7 cm, se oparesc si se trage miezul(in asa fel ca sa se obtina tuburi). Se umplu cu tocatura si se asaza in cratita. Peste un rind de praz umplut se pune praz taiat fin(cel ramas). Se pun rosiile fierte si strecurate(sau bulionul) si se adauga apa ca sa fie bucatile de praz de-abia acoperite. Se pune la fiert si cind este aproape gata, se da la cuptor pina ce scade bine.
Se serveste cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Praz umplut cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Saramura de pui

Saramura de pui

Curatam puiul, il transam si il spalam bine , apoi il lasam sa se scurga. Curatam si spalam bine

6 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui lipicios cu lamaie

Pui lipicios cu lamaie

Asezonati bucatile de pui cu sare si piper . Incinge uleiul de masline intr-o tigaie pentru sotat.

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 700 gr. carne macra (se recomanda carne de porc amestecata cu carne de vaca)
  • 4 cepe mari
  • 2 linguri orez
  • 1 felie piine
  • 3 linguri untura
  • 5-6 rosii sau 1 lingura bulion
  • 4-6 fire praz
  • sare
  • piper
  • marar tocat
  • smintina

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui cu sos alb