Preparat icre crap sau stiuca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. icre ( crap sau stiuca )
  • un cartof cam cat un ou mare
  • o lamaie
  • 300 ml.ulei

Mod de preparare

Se fierbe un cartof ,se lasa la racit.Se scot icrele din borcan sau cutie intr-un castron.Se amescteca putin cu o lingura , se rade pe razatoarea mica cartoful si se stoarce lamaia.Un mic secret , dupa ce dai pe razatoare cartoful da si putina coaja de lamaie cca.un sfert de lingurita.Amesteca cu lingura totul si lasa in frigider o ora sau de seara pana dimineata.Le scoti din frigider si amesteci cu mixerul adaugand ulei fara prea mare grija. Sigur nu se vor taia si nu vor fi sarate.

Sa aveti pofta !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Strudel cu mere

Strudel cu mere

Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...

Strudel cu mere
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Reteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.

Ciorba de peste
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutui

Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutui

Pentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.

Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutui
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise