Se fierbe un cartof ,se lasa la racit.Se scot icrele din borcan sau cutie intr-un castron.Se amescteca putin cu o lingura , se rade pe razatoarea mica cartoful si se stoarce lamaia.Un mic secret , dupa ce dai pe razatoare cartoful da si putina coaja de lamaie cca.un sfert de lingurita.Amesteca cu lingura totul si lasa in frigider o ora sau de seara pana dimineata.Le scoti din frigider si amesteci cu mixerul adaugand ulei fara prea mare grija. Sigur nu se vor taia si nu vor fi sarate.
Sa aveti pofta !
Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mereReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pestePentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii