Se fierbe un cartof ,se lasa la racit.Se scot icrele din borcan sau cutie intr-un castron.Se amescteca putin cu o lingura , se rade pe razatoarea mica cartoful si se stoarce lamaia.Un mic secret , dupa ce dai pe razatoare cartoful da si putina coaja de lamaie cca.un sfert de lingurita.Amesteca cu lingura totul si lasa in frigider o ora sau de seara pana dimineata.Le scoti din frigider si amesteci cu mixerul adaugand ulei fara prea mare grija. Sigur nu se vor taia si nu vor fi sarate.
Sa aveti pofta !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii