autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Pricomigdale

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
5 albusuri, 1/4 kg zahar, 1/4 kg migdale sau nuca

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul, pus cate putin. Dupa ce zaharul a fost incorporat se pune castronul intr-un vas cu apa fierbinte, asezat la foc moale si se mai bate pe abur timp de 5 minute. Cand albusul este bine batut se adauga migdalele sau nucile macinate. Se unge o tava si se pun cu lingurita gramajoare de albus la distanta intre ele apoi se dau la cuptor sa se coaca la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pricomigdale

Pricomigdale

Se bat albusurile bine de tot pana ce devin tari. Se adauga zaharul in ploaie si se bat in continuare

1 vot    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pricomigdale cu ciocolata

Pricomigdale cu ciocolata

Amestecam bine migdalele cu 200 gr zahar, adaugam ciocolata si un albus nebatut. Separat, batem

3 voturi    5 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5 albusuri
  • 1/4 kg zahar
  • 1/4 kg migdale sau nuca

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada cu gem