Din toate ingrediantele se obtine un aluat consistent, se da la frigider pentru o jumatate de ora. Se modeleaza bile de marimea unei masline, se asaza la distanta de un cm in tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Se coc in cuptorul incins in prealabil. Nu trebuie sa devina maronii. Se pudreaza imediat, se lasa o ora si se mai pudreaza o data. Se fragezesc pe masura ca stau.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii