Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Ingrediente
Pentru blat, 160 gr faina, 100 gr praf Nesquik, 1 lingurita praf de copt, un praf de sare, 100 gr unt, temperatura camerei, 1 ou, 100 ml lapte, 2 lingurite esenta de vanilie, 1 lingurita esenta de ciocolata (optional), , Pentru umplutura, 100 ml frisca lichida, 48 gr bomboane M&Ms, , Penrtru decor, fondant

Dificultate: Medie Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

Pentru blat se incinge cuptorul la 180°

Intr-un vas se amesteca faina cu Nesquik,praf de copt si sare.Intr-un alt vas se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza oul, urmat de lapte si esente.Se inglobeaza amestecul cu faina si aluatul obtinut se toarna in forma pregatita apoi se da la copt 30-40 minute pana cand la inserarea unei scobitori in centru, aceasta va iesi curata.Se lasa checul sa se raceasca complet apoi se taie in 2 parti, pe orizontala, astfel se vor obtine 3 blaturi.

Pentru umplutura se bate frisca.Pentru asamblare, se aseaza blatul mai mare pe farfurie.Se unge cu ½ din frisca si se presara cu ½ din bomboane.Se acopera cu blatul mijlociu si se repeta procedura.

Din fondant se face corpul unui ursulet-fetita, doar partea superioara, fara picioare.Tortul se imbraca in fondant, acesta va fi rochia printesei.Se asaeza in varf ursuletul-printesa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Princess Cake" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
TORT DIPLOMAT RECE

TORT DIPLOMAT RECE

Intr-o oala se pune laptele, zaharul si ouale pe foc si se amesteca cu telul continuu sa nu

115 voturi    16 comentarii
1h
Torturi
Mini tort  cu mousse de ciocolata

Mini tort cu mousse de ciocolata

Am pregatit pandispanul asa: galbenusurile le-am batut cu zaharul pana au devenit crema,am incorporat

1 vot    3 comentarii
45 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 10 iunie 2015

    Foarte frumos laura felicitari continua mai departe !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Arata grozav!

  • liliana hristova

    liliana hristova (Chef de cuisine) , 25 iulie 2010

    ce haios este.......felicitarile mele

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 25 iulie 2010

      Minunata prajitura ma mira un lucru ca nu participi la concursuri de copturi sau sa incerci sa lucrezi ca sef cofetar. Nu-ti irosi talentul incearca sa te recomanzi cat mai mult ca lumea sa te cunoasca si poci cistiga multi bani.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

      Ca toate prajiturile tale, nici asta nu e mai prejos. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat
  • 160 gr faina
  • 100 gr praf Nesquik
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr unt, temperatura camerei
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de ciocolata (optional)
  • Pentru umplutura
  • 100 ml frisca lichida
  • 48 gr bomboane M&Ms
  • Penrtru decor
  • fondant

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Foarte frumos laura felicitari continua mai departe !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici

Blatul : Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Ladita cu capsuni Tort Ladita cu capsuni

Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat