PRISOARE CU SOS DE CIUPERCI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • PT. PERISOARE: 500 GR. CARNE TOCATA, 1 CEASCA DE OREZ, SARE, 1 OU
  • PT SOS: 1 CEAPA MEDIE, 1 ARDEI GRAS, ROSII IN BULION, CIUPERCI DIN CONSERVA SAU PROASPETE DUPA FREFERINTA, TAIATE FELII, PATRUNJEL TOCAT FIN, SARE, PIPER, CIMBRU, DAFIN, ALTE CONDIMENTE PT SOS DUPA PREFERINTA.

Mod de preparare

SE FAC PERISOARE DIN INGREDIENTELE AMESTECATE SI SE PUN INTRO-O TAVA UNSA LA CUPTOR PT 10 MIN SI SE ROSTOGOLESC PE TOATE PARTILE.

PE ARAGAZ SEPARAT SE CALESC INGREDIENTELE PUTIN SE DAUGA LA SFARSIT ROSIILE. SE CONDIMENTEAZA SI SE TOARNA IN TAVA PESTE PERISOARE.

SE DAU LA CUPTOR PENTRU INCA 15 MIN APOI SE PRESARA VERDEATA.

POFTA BUNA!

ESTE O RETETA CARE ARATA FOARTE BINE SI ESTE GUSTOASA

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor