autor:

» » Mancaruri cu carne

PRISOARE CU SOS DE CIUPERCI

Autor: CARAGEA ANCUTA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CARAGEA ANCUTA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 august 2007

Ingrediente
PT. PERISOARE: 500 GR. CARNE TOCATA, 1 CEASCA DE OREZ, SARE, 1 OU, PT SOS: 1 CEAPA MEDIE, 1 ARDEI GRAS, ROSII IN BULION, CIUPERCI DIN CONSERVA SAU PROASPETE DUPA FREFERINTA, TAIATE FELII, PATRUNJEL TOCAT FIN, SARE, PIPER, CIMBRU, DAFIN, ALTE CONDIMENTE PT SOS DUPA PREFERINTA.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

SE FAC PERISOARE DIN INGREDIENTELE AMESTECATE SI SE PUN INTRO-O TAVA UNSA LA CUPTOR PT 10 MIN SI SE ROSTOGOLESC PE TOATE PARTILE.
PE ARAGAZ SEPARAT SE CALESC INGREDIENTELE PUTIN SE DAUGA LA SFARSIT ROSIILE. SE CONDIMENTEAZA SI SE TOARNA IN TAVA PESTE PERISOARE.
SE DAU LA CUPTOR PENTRU INCA 15 MIN APOI SE PRESARA VERDEATA.
POFTA BUNA!
ESTE O RETETA CARE ARATA FOARTE BINE SI ESTE GUSTOASA
Daca ti-a placut reteta noastra "PRISOARE CU SOS DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • PT. PERISOARE: 500 GR. CARNE TOCATA
  • 1 CEASCA DE OREZ
  • SARE
  • 1 OU
  • PT SOS: 1 CEAPA MEDIE
  • 1 ARDEI GRAS
  • ROSII IN BULION
  • CIUPERCI DIN CONSERVA SAU PROASPETE DUPA FREFERINTA
  • TAIATE FELII
  • PATRUNJEL TOCAT FIN
  • SARE
  • PIPER
  • CIMBRU
  • DAFIN
  • ALTE CONDIMENTE PT SOS DUPA PREFERINTA.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu susan, in sos