Intr-o cratita se pun untul,zaharul,apa si se aseaza pe foc.Se amesteca pana incepe sa fiarba,apoi se ia de pe foc si se adauga faina,amestecand incontinuu.Compozitia se pune din nou pe foc pana devine omogena.
Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Separat se bat ouale si se adauga putin cate putin in compozitie,amestecand bine.
Din aceasta compozitie se fac gogosele micute,se aseaza intr-o tava unsa cu putin unt sau ulei.Cuptorul trebuie preincalzit in prealabil cu 10-15 min in prealabil.Se coc la foc mediu cca 30-40 de minute(depinde de cuptor).
Se lasa sa se raceasca in cuptor,deoarece trebuie sa fie mai uscate si destul de tari.
Pentru a umple gogoselele,acestea se taie pe mijloc,dar nu de tot si se umplu cu frisca,crema,inghetata.
Daca se foloseste ciocolata,aceasta se topeste la aburi impreuna cu putin lapte.Se toarna fierbinte peste gogosele.In loc de ciocolata puteti folosi un topping de ciocolata din comert sau preparat in casa din cacao,zahar,putin unt,esente,nuca macinata,alune...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii