autor:

Cely Snijec

» » Dulciuri diverse

Profiterol

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 martie 2011

Ingrediente
Am pregatit profiterol, folosind reteta de eclere si de inghetata prezentate anterior., Montarea profiterolului a constat in :, - 3 eclere, - 2 portii de inghetata, - 2 linguri de frisca, - sos, Sosul:, o lingurita rasa de ness, 3 linguri cafea concentrata, o lingurita zahar, Acestea sunt cantitati pentru o portie de profiterol

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

9 voturi

Mod de preparare

- Eclerele glazate cu ciocolata,le-am pregatit din timp,la fel si inghetata,frisca si sosul.
- Montez profiterolul inainte de servire.
Timpul precizat este cel de montare al profiterolului.
Pentru prepararea eclerelor si a inghetatei, am precizat timpul specific fiecarui produs.
Daca ti-a placut reteta noastra "Profiterol" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort Profiterol in ciocolata

Tort Profiterol in ciocolata

Blat: Ciocolata si untul se pun la topit impreuna si apoi se lasa sa se racoreasca bine. Faina,cacaua

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Torturi
profiterol cu ciocolata

profiterol cu ciocolata

Mod de preparare: Laptele cu vanilie si coaja de lamaie se pun pe foc pana la punctul de fierbere. Se

13 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Lili

    Lili (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

    Mi-ai adus aminte de copilarie, la 15 ani faceam des acest desert....de ce oare nu il mai fac? Hm, cred ca mi-ai dat o idee de desert pentru Duminica. Multumesc.

  • monik

    monik (Chef de cuisine) , 18 martie 2011

    delicios

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 17 martie 2011

    Foarte bune si frumoase!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 martie 2011

      O bunatate ce nu poate fi refuzata niciodata yumi,yumi. *****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 09 martie 2011

      ce deliciu!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

5 min

9 voturi

Ingrediente

  • Am pregatit profiterol
  • folosind reteta de eclere si de inghetata prezentate anterior.
  • Montarea profiterolului a constat in :
  • - 3 eclere
  • - 2 portii de inghetata
  • - 2 linguri de frisca
  • - sos
  • Sosul:
  • o lingurita rasa de ness
  • 3 linguri cafea concentrata
  • o lingurita zahar
  • Acestea sunt cantitati pentru o portie de profiterol

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Lili (Chef de cuisine)

Mi-ai adus aminte de copilarie, la 15 ani faceam des acest desert....de ce oare nu il mai fac? Hm, cred ca mi-ai dat o idee de desert pentru Duminica. Multumesc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu rubarba si bezea