autor:

Cely Snijec

» » Dulciuri diverse

Profiterol

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 martie 2011

Ingrediente
Am pregatit profiterol, folosind reteta de eclere si de inghetata prezentate anterior., Montarea profiterolului a constat in :, - 3 eclere, - 2 portii de inghetata, - 2 linguri de frisca, - sos, Sosul:, o lingurita rasa de ness, 3 linguri cafea concentrata, o lingurita zahar, Acestea sunt cantitati pentru o portie de profiterol

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

9 voturi

Mod de preparare

- Eclerele glazate cu ciocolata,le-am pregatit din timp,la fel si inghetata,frisca si sosul.
- Montez profiterolul inainte de servire.
Timpul precizat este cel de montare al profiterolului.
Pentru prepararea eclerelor si a inghetatei, am precizat timpul specific fiecarui produs.
Daca ti-a placut reteta noastra "Profiterol" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
profiterol cu lamaie

profiterol cu lamaie

Coaja de la 2 lamai si sucul de la 3 lamai(cca 120 ml) impreuna cu 100 g zahar se pun la fiert pt

3 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri
Profiterol

Profiterol

Punem apa la fiert impreuna cu untul si sarea. Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata deodata

13 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Lili

    Lili (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

    Mi-ai adus aminte de copilarie, la 15 ani faceam des acest desert....de ce oare nu il mai fac? Hm, cred ca mi-ai dat o idee de desert pentru Duminica. Multumesc.

  • monik

    monik (Chef de cuisine) , 18 martie 2011

    delicios

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 17 martie 2011

    Foarte bune si frumoase!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 martie 2011

      O bunatate ce nu poate fi refuzata niciodata yumi,yumi. *****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 09 martie 2011

      ce deliciu!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

5 min

9 voturi

Ingrediente

  • Am pregatit profiterol
  • folosind reteta de eclere si de inghetata prezentate anterior.
  • Montarea profiterolului a constat in :
  • - 3 eclere
  • - 2 portii de inghetata
  • - 2 linguri de frisca
  • - sos
  • Sosul:
  • o lingurita rasa de ness
  • 3 linguri cafea concentrata
  • o lingurita zahar
  • Acestea sunt cantitati pentru o portie de profiterol

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Lili (Chef de cuisine)

Mi-ai adus aminte de copilarie, la 15 ani faceam des acest desert....de ce oare nu il mai fac? Hm, cred ca mi-ai dat o idee de desert pentru Duminica. Multumesc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Ecleruri