Se taie varza patratele, se pudreaza cu o lingurita de sare, apoi se framanta putin cu mainile, se clateste cu apa rece, se stoarce si se pune la calit impreuna cu verdeata tocata si concentratul, 20 minute, in 10 ml ulei.
In restul de ulei prajiti feliile de prosciuto, 3 minute. Intr-o tava mai adanca puneti felii de morcov, ceapa tocata, varza calita, condimentati, felii de rosii, turnati bulionul, 300-400 ml apa si dati la cuptor, la foc mic, 45 minute.
Punem feliile de prosciuto distribuite uniform peste varza, acoperim cu folie de aluminiu si mai dam 20-30 minute la cuptor, la foc mic. (vezi video)
Garnisiti cu verdeata, felii de ardei si de morcovi.
Pofta buna.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii