Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Se topeste ciocolata cu untul la ben-marin sau in cuptorul cu micro unde.Se adauga zaharul si se amesteca bine si deasemeni ouale treptat si galbenusele pina ce se cuprind bine in compozitie.Se adauga faina si sarea si seamesteca putin atit cit faina este cuprinsa in compozitie.Se toarna compozitia in forme unse putin inainte .Se coc 15-20 de minute pina ce marginea se intareste dar mijlocul este inca moale.
Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca putin .Le rasturnam pe farfurioare si servim cind in mijloc crema este inca moale.
Se poate adauga la fiecare mafin o bucata de ciocolata alba inainte de coacem sau ciocolata umpluta.
Este ceva delicios si minunat ptr o masa festiva.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii