Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Se topeste ciocolata cu untul la ben-marin sau in cuptorul cu micro unde.Se adauga zaharul si se amesteca bine si deasemeni ouale treptat si galbenusele pina ce se cuprind bine in compozitie.Se adauga faina si sarea si seamesteca putin atit cit faina este cuprinsa in compozitie.Se toarna compozitia in forme unse putin inainte .Se coc 15-20 de minute pina ce marginea se intareste dar mijlocul este inca moale.
Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca putin .Le rasturnam pe farfurioare si servim cind in mijloc crema este inca moale.
Se poate adauga la fiecare mafin o bucata de ciocolata alba inainte de coacem sau ciocolata umpluta.
Este ceva delicios si minunat ptr o masa festiva.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii