autor:

Dachman Laura

» » , , , , Aperitive, Budinci, Dulciuri diverse, Prajituri, Spume si creme dulci

Pudding din paine cu marmelada de portocale

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Ingrediente
8 felii de paine, vechi de 1 zi, 50 gr unt moale, 4 linguri + 4 lingurite marmelada de portocale, 400 ml lapte, 140 gr iaurt, 3 oua, 2 lingurite esenta de rom, 4 linguri zahar, 2 linguri coniac, zahar pudra, pentru pudrat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Unge cu unt fiecare felie de paine pe ambele parti.Unge cu cate 1 lingura marmelada de portocale 4 felii de paine unse cu unt si aseaza deasupra acestora feliile de paine ramase astfel incat sa obti 4 sandwich-uri.Taie sandwich-urile in diagonala si aseaza-le intr-un strat intr-un vas termorezistent.
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Bate impreuna laptele cu iaurtul, ouale, vanilia, zaharul si coniacul si toarna amestecul obtinut peste sandwich-urile din vas.Lasa-le la inmuiat 30 minute.
Pune deasupra cele 4 lingurite marmelada de portocale ramase si pudreaza totul cu zahar.Da pudding-ul la copt 45 minute – 1 ora pana cand s-a rumenit deasupra.Serveste pudding-ul cald.

http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding din paine cu marmelada de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata de portocale si grapefruit

Inghetata de portocale si grapefruit

1. Se pune sucul de fructe impreuna cucoaja rasa de portocala si zaharul intr-o cratita, pe foc potrivit.Se

6 voturi    5 comentarii
15 min
Spume si creme dulci
Doce da Casa (Desertul Casei)

Doce da Casa (Desertul Casei)

Este un desert care se gãseste în majoritatea restaurantelor si cafenelelor din Portugalia, este

11 voturi    11 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina Maria Pascotescu , 06 ianuarie 2018

    Super rețetă

  • Fara foto

    Liliana Schwartzberg , 17 aprilie 2015

    pe nemteste se numeste 'arme ritter', adica cavaler sarac

  • Fara foto

    Adriana Ion , 18 martie 2015

    da Constanta Munteanu se poate folosi cu succes marmelada de capsuni ,gutiu,zmeura pepene galben

    • Fara foto

      Dorina Moldovan , 18 martie 2015

      Se poate pune si alta dulceata???

    • Fara foto

      Constanta Munteanu , 22 noiembrie 2013

      SUPER ACUM STIU CE FAC CU PINEA VECHE MULTUMESC POT FOLOSI SI ALT FEL DE MARMELADA?

    • Fara foto

      Mirela Dicu , 22 noiembrie 2013

      ASADAR de azi anainte nu mai arunc painea .....multumesc !! buna idee

    • Fara foto

      Costinela Lungu , 22 noiembrie 2013

      cred ca este foarte buna. eu asmai adauga si niste branza dulce

    • Fara foto

      Drugescu Gabriela , 21 noiembrie 2013

      am sa incerc...

    • Fara foto

      Enciu Marina , 21 noiembrie 2013

      da voi gati felicitari

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      foarte interesant ,am vz odata la tv ceva de genu,o sa incerc si eu

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Foarte buna, tentanta.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Felicitari Laura! Esti grozava!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Excelenta reteta!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

22 voturi

Ingrediente

  • 8 felii de paine
  • vechi de 1 zi
  • 50 gr unt moale
  • 4 linguri + 4 lingurite marmelada de portocale
  • 400 ml lapte
  • 140 gr iaurt
  • 3 oua
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri coniac
  • zahar pudra
  • pentru pudrat

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Cristina Maria Pascotescu

Super rețetă

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Lapte de Pasare in cuiburi crocante, cu caise glazurate si sirop de afine Lapte de Pasare in cuiburi crocante, cu caise glazurate si sirop de afine

Se pregateste o tava de copt tapetata cu hartie pentru copt. Foile de placinte se dezgheata, apoi se ia cate 2 foi si se ung bine cu

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Dulceata din struguri negri Dulceata din struguri negri

Se spală strugurii şi se desprind boabele de pe ciorchini, apoi se taie boabele în jumătăţi şi se scot sâmburii.

1 vot    1 comentariu
2h 20 min
Conserve si muraturi
Sufleu de ciocolata alba