autor:

Dachman Laura

» » , , , , Aperitive, Budinci, Dulciuri diverse, Prajituri, Spume si creme dulci

Pudding din paine cu marmelada de portocale

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Ingrediente
8 felii de paine, vechi de 1 zi, 50 gr unt moale, 4 linguri + 4 lingurite marmelada de portocale, 400 ml lapte, 140 gr iaurt, 3 oua, 2 lingurite esenta de rom, 4 linguri zahar, 2 linguri coniac, zahar pudra, pentru pudrat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

25 voturi

Mod de preparare

Unge cu unt fiecare felie de paine pe ambele parti.Unge cu cate 1 lingura marmelada de portocale 4 felii de paine unse cu unt si aseaza deasupra acestora feliile de paine ramase astfel incat sa obti 4 sandwich-uri.Taie sandwich-urile in diagonala si aseaza-le intr-un strat intr-un vas termorezistent.
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Bate impreuna laptele cu iaurtul, ouale, vanilia, zaharul si coniacul si toarna amestecul obtinut peste sandwich-urile din vas.Lasa-le la inmuiat 30 minute.
Pune deasupra cele 4 lingurite marmelada de portocale ramase si pudreaza totul cu zahar.Da pudding-ul la copt 45 minute – 1 ora pana cand s-a rumenit deasupra.Serveste pudding-ul cald.

http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding din paine cu marmelada de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Croissant cu ciocolata si caramel

Croissant cu ciocolata si caramel

Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si

12 voturi    15 comentarii
3h
Spume si creme dulci
Briose pentru printese

Briose pentru printese

Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul

1 vot    1 comentariu
50 min
Spume si creme dulci

  • 14 comentarii

  • Corina , 30 septembrie 2019

    E foarte buna,o altfel De savarină

  • Cristina Maria Pascotescu , 06 ianuarie 2018

    Super rețetă

  • Liliana Schwartzberg , 17 aprilie 2015

    pe nemteste se numeste 'arme ritter', adica cavaler sarac

    • Adriana Ion , 18 martie 2015

      da Constanta Munteanu se poate folosi cu succes marmelada de capsuni ,gutiu,zmeura pepene galben

    • Dorina Moldovan , 18 martie 2015

      Se poate pune si alta dulceata???

    • Constanta Munteanu , 22 noiembrie 2013

      SUPER ACUM STIU CE FAC CU PINEA VECHE MULTUMESC POT FOLOSI SI ALT FEL DE MARMELADA?

    • Mirela Dicu , 22 noiembrie 2013

      ASADAR de azi anainte nu mai arunc painea .....multumesc !! buna idee

    • Costinela Lungu , 22 noiembrie 2013

      cred ca este foarte buna. eu asmai adauga si niste branza dulce

    • Drugescu Gabriela , 21 noiembrie 2013

      am sa incerc...

    • Enciu Marina , 21 noiembrie 2013

      da voi gati felicitari

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      foarte interesant ,am vz odata la tv ceva de genu,o sa incerc si eu

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Foarte buna, tentanta.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Felicitari Laura! Esti grozava!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Excelenta reteta!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

25 voturi

Ingrediente

  • 8 felii de paine
  • vechi de 1 zi
  • 50 gr unt moale
  • 4 linguri + 4 lingurite marmelada de portocale
  • 400 ml lapte
  • 140 gr iaurt
  • 3 oua
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri coniac
  • zahar pudra
  • pentru pudrat

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    9 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Corina

E foarte buna,o altfel De savarină

Retete

din Spume si creme dulci

Desert fitness Desert fitness

Se amesteca iaurtul natural cu semintele, apoi se asaza in pahar in straturi cu fructele taiate. Inainte a-l sevi punem desertul in

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Spumata de zmeura Spumata de zmeura

Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă

2 voturi    2 comentarii
14 min
Dulciuri diverse
Bezele cu bomboane