Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Intr-un bol, amesteca faina cu praful de copt, cacaoa, ciocolata si zaharul.Intr-un alt bol, amesteca untul topit cu oul, laptele, coaja si zeama de portocala.Amesteca cele 2 compozitii impreuna.Imparte compozitia obtinuta in 4 vase termorezistenete (aprox. 250 ml fiecare).
Pentru sos, amesteca zaharul cu cacaoa, apoi imaprte-l pe partea de deasupra a fiecarei portii.Toarna cate 3 linguri de apa fiarta pe fiecare pudding, apoi da pudding-urile la copt 25 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii