Se taie puiul în bucăți și se sărează. Se pregătește o tigaie cu un pic de ulei in care vom praji bucățile de pui. Prăjim puiul pe ambele parți (important este ca puiul sa fie crocant, auriu, nu trebuie sa fie făcut înauntru pentru ca o sa urmeze sa fie pus la fiert cu restul ingredientelor). Cand puiul va rezulta a fi destul de prăjit, îl scoateți din tigaie și îl puneți deoparte.
In aceeași tigaie în care ați prăjit puiul se adaugă ceapa, morcovul, usturoiul ,ciupercile scurse și roșiile tăiate mărunt și se calesc in uleiul ramas de la pui. Lăsam sa se rumenească si acestea destul de bine, după care adaugăm paharul de vin si cartofii tăiați în cuburi. Cand s-a evaporat vinul, se adaugă puiul și bulionul si se lasa la foc mic timp de 20 minute. Se mai sărează un pic și se presară oregano. Se servește cald.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii