Se taie puiul în bucăți și se sărează. Se pregătește o tigaie cu un pic de ulei in care vom praji bucățile de pui. Prăjim puiul pe ambele parți (important este ca puiul sa fie crocant, auriu, nu trebuie sa fie făcut înauntru pentru ca o sa urmeze sa fie pus la fiert cu restul ingredientelor). Cand puiul va rezulta a fi destul de prăjit, îl scoateți din tigaie și îl puneți deoparte.
In aceeași tigaie în care ați prăjit puiul se adaugă ceapa, morcovul, usturoiul ,ciupercile scurse și roșiile tăiate mărunt și se calesc in uleiul ramas de la pui. Lăsam sa se rumenească si acestea destul de bine, după care adaugăm paharul de vin si cartofii tăiați în cuburi. Cand s-a evaporat vinul, se adaugă puiul și bulionul si se lasa la foc mic timp de 20 minute. Se mai sărează un pic și se presară oregano. Se servește cald.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii