autor:

cristian gavan

» » Mancaruri cu carne

Pui a' la Cris

Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 noiembrie 2005

Ingrediente
-Pui 0,900 gr, -Usturoi 0,030 gr, -Vin alb 0,200 ml, -Cimbru 0,005gr, -Sare 0,025 gr, -Untura 0,100 gr, -Pasta de tomate 0,050 gr, -Faina 0,040 gr, -Cartofi 1,200 kg, -Piper 0,001gr,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

65 voturi

Mod de preparare

Cantitati pentru sase porti.
-Se curata si se spala puiul,se svanta pe un servet curat, se sareaza si se prajeste intr-o cratita cu untura incinsa .Se scoate puiul dupa ce s-a rumenit si in compozitia ramasa se caleste faina care se stinge cu pasta de tomate, usturoiul pisat, cimbru si piper.Dupa cateva clocote se adauga vinul alb.Se mai lasa putin la temperat si se strecoara sosul.Garnitura se poate servi cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui a' la Cris" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Favas á Portuguesa

Favas á Portuguesa

Este o mâncare tipic portughezã, foarte "pãcãtoasã caloric"; la începutul luni aprilie apare

2 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Se toaca ceapa marunt, si se pune peste carnea tocata. Se amesteca bine, apoi se pune orezul, cimbrul,

2 voturi    0 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

65 voturi

Ingrediente

  • -Pui 0,900 gr
  • -Usturoi 0,030 gr
  • -Vin alb 0,200 ml
  • -Cimbru 0,005gr
  • -Sare 0,025 gr
  • -Untura 0,100 gr
  • -Pasta de tomate 0,050 gr
  • -Faina 0,040 gr
  • -Cartofi 1,200 kg
  • -Piper 0,001gr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu portocal si dulceata