autor:

cristian gavan

» » Mancaruri cu carne

Pui a' la Cris

Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 noiembrie 2005

Ingrediente
-Pui 0,900 gr, -Usturoi 0,030 gr, -Vin alb 0,200 ml, -Cimbru 0,005gr, -Sare 0,025 gr, -Untura 0,100 gr, -Pasta de tomate 0,050 gr, -Faina 0,040 gr, -Cartofi 1,200 kg, -Piper 0,001gr,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

66 voturi

Mod de preparare

Cantitati pentru sase porti.
-Se curata si se spala puiul,se svanta pe un servet curat, se sareaza si se prajeste intr-o cratita cu untura incinsa .Se scoate puiul dupa ce s-a rumenit si in compozitia ramasa se caleste faina care se stinge cu pasta de tomate, usturoiul pisat, cimbru si piper.Dupa cateva clocote se adauga vinul alb.Se mai lasa putin la temperat si se strecoara sosul.Garnitura se poate servi cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui a' la Cris" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata

Varza cu costita afumata

Varza se curata de frunzele lovite,murdare se spala si se taie marunt.Se freaca cu sare mare si se

21 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, orezul, mararul, sarea si piperul. Frunzele de vita se spala

13 voturi    15 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

66 voturi

Ingrediente

  • -Pui 0,900 gr
  • -Usturoi 0,030 gr
  • -Vin alb 0,200 ml
  • -Cimbru 0,005gr
  • -Sare 0,025 gr
  • -Untura 0,100 gr
  • -Pasta de tomate 0,050 gr
  • -Faina 0,040 gr
  • -Cartofi 1,200 kg
  • -Piper 0,001gr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Tocana din carne de vita