autor:

» » Mancaruri cu carne

Pui a la Daniel

Autor: dan tudose (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 septembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan tudose (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 septembrie 2006

Ingrediente
2 piepti de pui, 150 ml vin alb, 1 morcov, 1 ardei gras(mare), 2 rosii, 1 ceapa, 1 catel usturoi, boia de ardei iute, piper, ulei, sare, marar

Dificultate: Medie Timp: 45 min

44 voturi

Mod de preparare

Se sareaza puiul , se da prin boiaua iute si piper, apoi se prajeste in ulei incins. In timpul prajitului se adauga mocovul, ardeiul gras curatat de simburi, ceapa, usturoiul taiate toate fasii, se adauga vinul. Se inabuse 10 minute si la sfarsit mararul tocat, si se mai lasa 5 minute la fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui a la Daniel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

45 min

44 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 150 ml vin alb
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras(mare)
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • boia de ardei iute
  • piper
  • ulei
  • sare
  • marar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu bambus