1 Într-un castronel, se pun ciupercile shiltake in apa fiarta. Se lasa sa stea 20 de minute sau pâna se moaie. Se scot ciupercile din lichid, punând lichidul deoparte. Se curata cozile ciupercilor si se taie palariile felii subtiri. Lichidul pus deoparte se strecoara printr-o sita sau prin filtrul de cafea; se lasa deoparte.
2 Într-o tigaie mare de teflon, se Încalzesc 2 lingurite de ulei de masline, la foc potrivit. Puiul se da prin faina, scuturând faina in exces. Se pune puiul in tigaie si se prajeste 3 minute pe fiecare parte sau pâna se rumeneste. Se scoate puiul pe o farfurie.
3 Se adauga in tigaie restul de 1 lingurita de ulei, ceapa si usturoiul si se calesc 3 minute. Se adauga ciupercile, rozmarinul si piperul rosu si se mai calesc 1 minul. Se adauga lichidul pus deoparte si se pun la fiert. Se fierb 2 minute sau pâna scad putin
4 Se adauga rosiile, anghinarele si sarea; se pun din nou la fiert. Se pune puiul inapoi in tigaie si se face focul mic; se acopera si se tin la foc mic 30 de minute sau pâna când puiul este facut.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii