autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui ca in Turcia

Autor: adela demian (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 01 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adela demian (Maestru bucatar)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 01 februarie 2007

Ingrediente
4 cepe, 5 rosii, 5 ling ulei, 4 pulpe de pui, 125ml de supa, 2 vinete, 1 crenguta de cimbru, 4 linguri suc de lamaie, patrunjel tocat, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

29 voturi

Mod de preparare

Pulpele se taie in doua si se calesc in ulei. Ceapa se taie in bucati mari, vinetele (in prealabil se dau cu sare si se lasa la scurs) se taie in cuburi mari, iar rosiile se taie in patru, dupa care se asaza in tava. Deasupra se pun bucatile de pui, se adauga sarea, piperul, supa, sucul de lamaie, cimbrul si patrunjelul.
Se da la cuptor 30min.
Pulpele se pot inlocui si cu piept de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui ca in Turcia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Frigarui de porc cu legume

Frigarui de porc cu legume

Se taie carnea de porc in bucatele mici. Ceapa se taie in doua bucati si se desfac foitele una cate

11 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Cred ca e foarte buna.

  • Fara foto

    l.enache , 13 octombrie 2009

    am devenit fana a retetelor turcesti sunt simple,rapide ,gustoase si am avut mare succes cand am avut invitati1

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    SIMPLU USOR SI BUN....

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Reteta foarte interesanta. O voi incerca si eu.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

      Cred ca este o bunatate, am sa fac si eu.

    • Otilia-Iulia Uilacan

      Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 12 martie 2009

      Chiar eram in pana de idei si m-ai salvat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

29 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca e foarte buna.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
PAPARADA CU CARNAT DE PUI