Taiem pieptul de pui cubulete si il amestecam cu ceapa taiata cubulete mici, usturoiul zdrobit, sare, piper, boia si 3 linguri ulei de masline.
Lasam amestecul la marinat 2-3 ore, dar cel mai bine de seara pana dimineata.
Dupa trecerea timpului de marinare, rasturnam tot amestecul intr-o tigaie teflonata, fara alt adaos de grasime si il prajim timp de aproximativ 10 minute.
Ungem un vas termorezistent cu 2 linguri ulei de masline. Captusim fundul vasului cu felii de rosii, apoi adaugam felii de mozzarella si frunzulite de busuioc.Adaugam apoi jumatate din cantitatea de pui, acoperim cu rosii, adaugam cealalta jumatate din carnea de pui, frunzulite de busuioc si la sfarsit incheiem cu felii de mozzarella.
Dam la cuptor timp de 30-40 de minute pana se gratineaza frumos.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii