Se taie carnea cubulete se se prajeste in uleiul incins intr-o cratita.Se adauga usturoiul pisat,se mai caleste putin,se aduga apa si se lasa sa se inabuse 15 minute sub capac.
Separat se caleste ceapa tocata in putin ulei,dupa care se fierbe la baimarin adaugand cate putin zaharul pana la consistenta dorita,(trebuie sa fie un sos mai gros si auriu)se fierbe apoximativ 15 minute.Se adauga sosul peste pui,se toarna sucul de la lamaie,sare si piper.Si se mai tine pe foc 5 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii