Reteta postata pe: 12 iunie 2009
Ingrediente
1 piept mare de pui fara pielita si dezosat, ulei de masline, 100ml apa, 8 lingurite zahar, 3-4 catei de usturoi, 4 cepe, 1 lamaie-sucul, sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se taie carnea cubulete se se prajeste in uleiul incins intr-o cratita.Se adauga usturoiul pisat,se mai caleste putin,se aduga apa si se lasa sa se inabuse 15 minute sub capac.
Separat se caleste ceapa tocata in putin ulei,dupa care se fierbe la baimarin adaugand cate putin zaharul pana la consistenta dorita,(trebuie sa fie un sos mai gros si auriu)se fierbe apoximativ 15 minute.Se adauga sosul peste pui,se toarna sucul de la lamaie,sare si piper.Si se mai tine pe foc 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI CARAMEL" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pieptul se sareaza si se prajeste in unt. Marul se spala se taie rondele indepartandu-se cotorul
3 voturi
0 comentarii
20 min
Prajim pulpele in ulei si le lasam deoparte se se scurga .Pisam usturoiul ,il punem in ulei la calit
5 voturi
4 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Doina Varga (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009
Mi-ar fi placut sa vad si o poza. Reteta este interesanta. O voi incerca si eu.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009
Cred ca este foarte delicios,reteta este interesanta,am sa fac si eu.