1.Se spala champignoanele, se taie in jumatate si se pun la fiert in apa (se pot gati si la abur fara apa daca aveti vase speciale pt. gatit la aburi de ex. zepter). Este foarte important sa cumparati champignoane proaspete si nu din cutie, deoarece cele proaspete dau acestui fel de mancare o savoare deosebita.
2. Se taie ceapa verde sau prazul in rondele; se taie ardeii in fasii; se razuie morcovii
3.Se taie puiul cubulete si se stropeste bine cu sosul de soia, se lasa sa se imbibe in sos circa 10 minute.
Se pune pe foc tigaia cu uleiul, se adauga puiul in sos de soia. Se rumeneste bine puiul pana devine maroniu si fraged. Dupa ce acesta s-a rumenit, se adauga legumele taiate peste si se mai lasa totul acoperit pe foc mic 10-15 minute. Cand este totul gata se scurg bine ciupercile si se adauga in tigaie alaturi de pui si legume, se mai lasa pe foc 2 minute. Se serveste cu garnitura de orez simplu.
E DELICIOS!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii