autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Pui coin vert

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Ingrediente
2 piepti de pui dezosati si fara piele, 2 linguri faina, ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust, 2 lingurite de coriandru macinat proaspat, zeama de la o lamaie, 2 linguri ulei, 300 ml apa, 1 lingurita zahar brut, 1 cub knorr Gaina, se foloseste la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare, l lingura amidon de porumb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare


Intr-o cratita se peregateste sosul dupa cum urmeaza:

Se pun 2 linguri ulei (dupa preferinta) eu folosesc uleiul de arahide, apoi se aduga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust sau 1 cub knorr Gaina, apoi coriandrul pisat si zaharul. Se lasa la foc mic sa fiarba pana este gata puiul.

Pieptul de pui se taie feliute subtiri, se condimenteaza cu sare si piper se dau prin faina si se prajesc in ulei pana capata o culoare aramie, se scot pe un servet absorvant, apoi se adauga in sos si se mai lasa sa fiarba cateva minute. Pentru ingrosarea sosului eu folosesc o lingura de amidon dizolvat in putina apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui coin vert" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    E foarte bun, arata bine.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

    si eu obisnuiesc sa pregatesc pieptul de pui in modul acesta,este bun si gustos!

    • maria mihalache , 29 noiembrie 2009

      Foarte bun................

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      Ce reteta buna trebuie sa fie!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

      Mmmmmmm o simfonie de gusturi placute pe limba,mmmmm.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      Delicos

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui dezosati si fara piele
  • 2 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper dupa gust
  • 2 lingurite de coriandru macinat proaspat
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml apa
  • 1 lingurita zahar brut
  • 1 cub knorr Gaina
  • se foloseste la inceputul prepararii
  • ca baza pentru mancare
  • l lingura amidon de porumb

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E foarte bun, arata bine.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de aripioare cu ciulama