autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Pui coin vert

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Ingrediente
2 piepti de pui dezosati si fara piele, 2 linguri faina, ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust, 2 lingurite de coriandru macinat proaspat, zeama de la o lamaie, 2 linguri ulei, 300 ml apa, 1 lingurita zahar brut, 1 cub knorr Gaina, se foloseste la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare, l lingura amidon de porumb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare


Intr-o cratita se peregateste sosul dupa cum urmeaza:

Se pun 2 linguri ulei (dupa preferinta) eu folosesc uleiul de arahide, apoi se aduga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust sau 1 cub knorr Gaina, apoi coriandrul pisat si zaharul. Se lasa la foc mic sa fiarba pana este gata puiul.

Pieptul de pui se taie feliute subtiri, se condimenteaza cu sare si piper se dau prin faina si se prajesc in ulei pana capata o culoare aramie, se scot pe un servet absorvant, apoi se adauga in sos si se mai lasa sa fiarba cateva minute. Pentru ingrosarea sosului eu folosesc o lingura de amidon dizolvat in putina apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui coin vert" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu gutui

Pui cu gutui

1. Se spala gutuile si se sterg de apa. Apoi se feliaza. 2. Se pune uleiul intr-o tigaie si se incinge,

32 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cacciatora

Pui cacciatora

Incalziti jumatate de ulei intr-o tigaie. Adaugati ceapa, usturoiul si telina si amestecati la foc

2 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    E foarte bun, arata bine.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

    si eu obisnuiesc sa pregatesc pieptul de pui in modul acesta,este bun si gustos!

    • Fara foto

      maria mihalache , 29 noiembrie 2009

      Foarte bun................

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      Ce reteta buna trebuie sa fie!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

      Mmmmmmm o simfonie de gusturi placute pe limba,mmmmm.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      Delicos

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui dezosati si fara piele
  • 2 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper dupa gust
  • 2 lingurite de coriandru macinat proaspat
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml apa
  • 1 lingurita zahar brut
  • 1 cub knorr Gaina
  • se foloseste la inceputul prepararii
  • ca baza pentru mancare
  • l lingura amidon de porumb

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E foarte bun, arata bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Mancarica de cartofi cu coasta afumata